Over Firma Zoethout


Firma Zoethout is een vintage baby- en kindermeubelwinkel. We knappen oude en geleefde kindermeubels op, en maken ze weer gebruiksklaar. Soms willen we onze ontdekkingen eigenlijk zélf houden, maar het is voor de verkoop. We hopen dat je bij het zien van onze producten net zo enthousiast wordt als wij!

Al onze artikelen zijn gemaakt van verantwoorde, échte materialen zoals hout en staal. Je moet eigenlijk zeggen: materiaal met een verleden, een ziel. Dat zie je en dat voel je. De meubels van Firma Zoethout kunnen wel tegen een stootje. Ze vertellen een verhaal. En ze zijn sterk genoeg om generaties lang mee gaan. 

Onze meubels komen overal en nergens vandaan. We struinen grote Belgische vlooienmarkten af, snuffelen tussen antieke spulletjes op kleine Franse brocantes, en we plukken vergeten juweeltjes uit de chaos van Duitse en Poolse markten. Daarbij zoeken we altijd naar de solide, tijdloze en unieke meubels met een geschiedenis. Een eigen verhaal. We knappen ze op, en geven ze een tweede (of derde of vierde) leven.

stoeltjes kleiner