Op maat service


Vind je op onze website niet datgene waar je naar op zoek bent? Misschien vind je die ene kast, of commode wél in onze werkplaats en kunnen we hem helemaal naar jouw unieke smaak opknappen en stylen.

Welkom bij onze 'op maat' service!

  • Een meubel kiezen

In onze werkplaats hebben we altijd een mooie voorraad vintage kindermeubels staan. Je kan bij ons aangeven waar je naar op zoek bent en dan duiken we samen onze opslag in. En gaan we op zoek naar hét meubel voor jou. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we goed inschatten welk meubel mooi aansluit bij jouw wensen.

  • Jouw wensen

Als je iets moois hebt gevonden in onze opslag, dan zoomen we vervolgens helemaal in op het meubel. We kijken naar de stijl, de kwaliteit, het formaat, de staat en de indeling van het meubel, en naar wat er wel en niet mogelijk is. Samen bespreken we welke reparaties noodzakelijk en wenselijk zijn, en hoe de indeling mag worden. En natuurlijk beslis jij over de kleur. Op de kleurenkaart vind je de Firma Zoethout kleuren; kleuren waar wij graag mee werken en welke sterk overkomen op een vintage meubel. Ook bekijken we welke knopjes of handgreepjes er het beste bij passen, hierbij valt te kiezen uit verschillende porseleinen knopjes, houten knopjes of vintage handgreepjes. Zo stylen we het meubel helemaal naar jouw unieke smaak!

  • Aan de slag

Met veel zorg, aandacht én liefde storten we ons vervolgens op het meubel en halen we er alles uit wat er in zit. Als we tussentijds iets onverwachts tegenkomen, of toch nog iets met je willen bespreken over het meubel, dan nemen we contact met je op. Ook geven we je tussentijds een update van het proces, zodat je kan volgen hoe het meubelstuk verandert in jouw droomkast of -commode.

  • Klaar!

Zes weken later is jouw commode of kast klaar, helemaal zoals jij hem wilt. We sturen je een foto van het eindresultaat en dan is hij klaar om opgehaald of bezorgd te worden.

PRAKTISCHE INFORMATIE

droomkast web smaller

Kosten 'op maat' service

Voor deze unieke 'op maat' service rekenen we € 50,-. Dit bedrag komt bovenop de verkoopprijs. Hier zit de verf, een standaard indeling en knopjes bij inbegrepen. De kleuren van Firma Zoethout kan je hier vinden.

Extra's:

  • Extra plank klein (tot 49 cm breedte): € 20,-
  • Extra plank groot (vanaf 50 cm breedte ): € 25,-
  • Roede (minimale diepte kast 35 cm): € 20,-
  • Tussenschot (excl. planken): € 80,-

Aanbetaling

Bij het plaatsen van een 'op maat' bestelling vragen wij je een aanbetaling van 50% te betalen. Met deze aanbetaling wordt de bestelling definitief. Tevens ga je, met het voldoen van de aanbetaling, akkoord met onze algemene voorwaarden.

Duur

We houden voor het 'op maat' opknappen van een meubel 6 weken aan. In drukke perioden, of tijdens vakanties, kan het zijn dat we er iets langer voor rekenen. Dit geven we altijd vooraf aan.

Klaar

Als het meubel klaar is, sturen we je een foto van het eindresultaat. Kom je het meubelstuk in de winkel ophalen, dan kan het resterende bedrag ter plekke worden gepind of contant betaald. Als het meubelstuk door een koerier wordt opgehaald, dan sturen we je een factuur en moet het resterende bedrag voldaan zijn voordat het meubel onze winkel / werkplaats verlaat.