Op maat service


Vind je op onze website niet datgene waar je naar op zoek bent? Misschien vind je die ene kast, of commode wél in onze opslag en kunnen we hem helemaal naar jouw unieke smaak opknappen en stylen.

Welkom bij onze op maat service!

  • Een meubel kiezen

Langs komen:
In onze werkplaats hebben we altijd een mooie voorraad vintage kindermeubels staan. Je kan bij ons aangeven waar je naar op zoek bent en dan duiken we samen onze opslag in. We  gaan dan samen op zoek naar hét meubel voor jou. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we goed inschatten welk meubel mooi aansluit bij jouw wensen. Het is handig van te voren per mail of telefonisch een afspraak te maken, dan weten we alvast een beetje waar je naar op zoek bent en zo kunnen we je bezoekje goed voorbereiden. 

Per mail:
Je kan je wensen ook per mail naar ons versturen, dan gaan we voor jou kijken in onze opslag. Als we iets hebben staan wat aan jou wensen voldoet, dan sturen we foto's terug. Om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen is het belangrijk dat je jouw wensen zo duidelijk mogelijk in de mail omschrijft. Denk aan de gewenste afmetingen van het meubel, waar je het voor wilt gaan gebruiken, de stijl die je aanspreekt en als je op zoek bent naar een kast of het belangrijk is dat deze demontabel is of niet. Het is handig om foto's mee te sturen van meubels die je bij ons op de website hebt gezien die aansluiten bij jouw wensen. Op deze manier kunnen zo gericht mogelijk zoeken en is de kans van slagen het grootst! 

  • Het meubel en jouw wensen

Als je iets moois hebt gevonden in onze opslag, dan zoomen we vervolgens helemaal in op het meubel. We kijken naar de stijl, de kwaliteit, het formaat, de staat en de indeling van het meubel, en naar wat er wel en niet mogelijk is. Samen bespreken we welke reparaties noodzakelijk en wenselijk zijn. Je bepaalt zelf hoe de indeling mag worden en natuurlijk beslis jij over de kleur. Op de kleurenkaart vind je de Firma Zoethout kleuren; kleuren waar wij graag mee werken en welke sterk overkomen op een vintage meubel. Ook bekijken we welke knopjes of handgreepjes er het beste bij passen, hierbij valt te kiezen uit verschillende porseleinen knopjes, houten knopjes of vintage handgreepjes. Zo stylen we het meubel helemaal naar jouw eigen smaak en wensen!

  • Aan de slag

Als het meubel volgens onze planning aan de beurt is, gaan we met veel zorg, aandacht én liefde aan de slag. Als we tussentijds iets onverwachts tegenkomen, of toch nog iets met je willen bespreken over het meubel, dan nemen we contact met je op. Ook geven we je tussentijds een update van het proces.

  • Klaar!

Zo'n 6 á 8 weken later is jouw commode of kast klaar, helemaal zoals jij hem wilt. We sturen je een foto van het eindresultaat en dan is hij klaar om opgehaald of bezorgd te worden.

PRAKTISCHE INFORMATIE

droomkast web smaller

Afspraak

Het is voor beide partijen handig een afspraak te maken (dit kan per mail of telefoon). We kunnen dan alvast even in onze opslag kijken of we iets hebben staan waar jij naar op zoek bent. Zo weet je zeker dat je niet voor niks komt! En we kunnen dan je bezoek inplannen en ervoor zorgen dat we genoeg tijd en aandacht hebben om samen op zoek te gaan naar het juiste meubel om vervolgens alle wensen te bespreken. 

Kosten 'op maat' service

Voor deze unieke 'op maat' service rekenen we € 50,-. Dit bedrag komt bovenop de verkoopprijs. Hier zit de verf, een standaard indeling en knopjes bij inbegrepen. De kleuren van Firma Zoethout kan je hier vinden.

Extra's:

  • Extra plank klein (tot 49 cm breedte): € 40,-
  • Extra plank groot (vanaf 50 cm breedte ): € 50,-
  • Roede (minimale diepte kast 35 cm): € 25,-
  • Tussenschot (excl. planken): € 60,- tot € 80,-

Aanbetaling

Bij het plaatsen van een 'op maat' bestelling vragen wij je een aanbetaling van 50% te betalen. Met deze aanbetaling wordt de bestelling definitief. Tevens ga je, met het voldoen van de aanbetaling, akkoord met onze algemene voorwaarden.

Duur

We houden voor het op maat opknappen van een meubel gemiddeld 6 á 8 weken aan. In drukke perioden, of tijdens vakanties, kan het zijn dat we er iets langer voor rekenen. Dit geven we altijd vooraf aan.

Klaar

Als het meubel klaar is, sturen we je een foto van het eindresultaat. Kom je het meubelstuk in de winkel ophalen, dan kan het resterende bedrag ter plekke worden gepind of contant betaald. Als het meubelstuk door een koerier wordt opgehaald, dan sturen we je een factuur en moet het resterende bedrag voldaan zijn voordat het meubel onze winkel / werkplaats verlaat.

NB: Zie 'onze werkwijze' voor meer informatie over onze standaard werkzaamheden.