Vragen


Kan ik langskomen om één van jullie producten te bekijken?
toren2kleiner links wit
Zeker! Dit kan tijdens onze openingstijden. Je kan per Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon een afspraak maken, maar je bent ook altijd welkom om zonder afspraak onze winkel en werkplaats te bezoeken.

Ik wil het aangekochte product laten bezorgen. 
Geen probleem. Tijdens het online bestelproces kun je aangeven dat je het product wilt laten bezorgenBezorgkosten zijn voor rekening van de koper. 

Ik wil het aangekochte product zelf komen ophalen. 
Dat kan. Al onze producten bevinden zich in onze werkplaats in Amersfoort. Tijdens het online bestelproces kun je aangeven dat je het product zelf wilt komen ophalen. Laat even weten wanneer je komt, dan zetten we het aangekochte meubelstuk voor je klaar.

Kan ik een meubel reserveren?
Ja. We kunnen een meubel even reserveren voor je.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
en vraag naar de mogelijkheden.

Kan ik een zoekopdracht bij jullie plaatsen
Ben je naar iets specifieks op zoek? Stuur ons dan een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan kunnen we altijd even kijken of we iets dergelijks in onze opslag hebben staan en of het dus zin heeft bij ons langs te komen.

Kan ik verf bij jullie bestellen?
Dat kan! In april 2021 hebben we onze eigen Firma Zoethout verflijn gelanceerd. De verf die wij ook op onze meubels gebruiken, een watergedragen zijdeglans lak, is nu ook bij ons te koop in onze Firma Zoethout kleuren.
Bij de aankoop van een Firma Zoethout meubel krijg je een klein potje verf (10ml) van de desbetreffende kleur mee. Voor als er binnenshuis een kleine beschadiging in de verflaag ontstaat. Of voor als het hout wat is gaan werken en je een kiertje bij wilt werken.

Ik vind de Firma Zoethout kleuren zo mooi. Delen jullie de kleurcodes?
Omdat we weten dat kleuren heel nauw luisteren, kiezen we onze kleuren met veel zorg een aandacht uit. Het zijn kleuren die we zelf erg mooi vinden en waarvan we uit ervaring weten dat ze sterk overkomen op een vintage meubel. We hebben ze geselecteerd uit verschillende waaiers en vervolgens onze eigen namen gegeven. Regelmatig krijgen we de vraag of we de kleurnummers willen delen. We zien dat als een compliment! Maar het is ook ons karakteristieke handelskenmerk en hebben daarom besloten de nummers niet meer te delen. Wél kun je onze verf kopen, een watergedragen zijdeglans meubellak in onze Firma Zoethout kleuren. Deze verf gebruiken wij ook op onze meubels. 

Ik ben niet in de gelegenheid om langs te komen, kunnen jullie foto's doorsturen?
Als je niet in de gelegenheid bent om langs te komen bij ons in de winkel, dan kan je ons een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. sturen en daarin zo duidelijk mogelijk aangeven waar je naar op zoek bent. Ook afmetingen zijn daarbij van belang. Mochten we iets hebben staan dat voldoet aan de wensen, dan kunnen we je per mail een aantal opties sturen. We kunnen een nog niet opgeknapt meubel 'op maat' voor je gaan opknappen, met onze op maat service. Realiseer je wel dat een meubel in het echt anders kan overkomen dan op een foto. Het kan daarom wenselijk zijn toch nog even langs te komen om het meubel in het echt te bekijken. 

Ik heb interesse in een meubel 'op maat' opgeknapt, hoe werkt dat? 
In onze opslag staan meubels die nog niet zijn opgeknapt. Het is mogelijk een meubel volledig naar smaak op te laten knappen, met onze op maat service

Zijn de meubels veilig voor kinderen?
Ja. Alle meubels zijn kinderproof. Dat wil zeggen veilig, stabiel, zonder scherpe hoeken of randen, en behandeld met verf of lak op waterbasis.

Kan in mijn aankoop retourneren?
Ja, dat kan. Binnen 14 dagen na ontvangst kan een meubel geretourneerd worden. De eventuele bijkomende transportkosten van het retour, zijn voor rekening van de klant. Zodra wij het meubel weer in ontvangst hebben genomen, en door ons is geconstateerd dat hij nog in exact dezelfde staat is, wordt het verschuldigde bedrag (excl. eventuele gemaakte verzend- of transportkosten) binnen 14 dagen teruggestort. 

Ik heb een klacht. Wat nu?
Mail je klacht zo snel mogelijk naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan nemen we de klacht in behandeling.

Heb je een andere vraag?
Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij proberen je vraag binnen enkele dagen te beantwoorden.


 

Algemene Voorwaarden | Privacy Statement | Copyright 2022 Firma Zoethout | Design & Realisatie: Cross Media Creations