firmazoethout72dpi180px hamertje72pdi200px

firmazoethout72dpi180px hamertje72pdi200px

3190 2p vintage schooltafel zwart frame 2 HOME
4111 Zwarte vintage bank 2 HOME
3198 Eenpersoons schooltafeltje met licht grijs blad 5 HOME
Forrest lamp HOME
3206 2p vintage schooltafel 3 HOME
3190 2p vintage schooltafel zwart frame HOME
2197 Vintage commode in donker zeegroene kleur 6 HOME
2197 Vintage commode in donker zeegroene kleur 4 HOME
4111 Zwarte vintage bank HOME

 Bij ons vind je de mooiste vintage kindermeubels. Van commode en kast, tot schoolbank, kist en wandplank. Solide, tijdloos en uniek. Al onze kindermeubels dragen een geschiedenis met zich mee. Ze zijn karakteristiek en doorleefd, maar door ons weer zorgvuldig opgeknapt. Klaar voor een nieuw leven.

Welkom bij Firma Zoethout!


Kraaizwarte vintage ladencommode voor op de kinderkamer - Firma Zoethout
Gereserveerd: Nee
Afmetingen: 97,5 (h) x 101 (b) x 51 (d)
Afbeelding-1:
Afbeelding-2:
Afbeelding-3:
Afbeelding-4:
Afbeelding-5:
Afbeelding-6:

Een geweldige ladencommode in off black. In onze werkplaats hebben we hem grondig schoongemaakt, nagelopen en de laden weer soepel laten lopen. Daarna hebben we hem deze kraaizwarte kleur gegeven. En op de laden zijn tot slot mooie knoppen van porselein gezet. Wat is hij mooi geworden! Helemaal klaar voor zijn volgende huisje!

De leuke poster komt van Ted & Tone, kijk hier voor het leuke alfabet van Ted & Tone.

Kleur: Kraai
Gereserveerd: Nee
Afmetingen: 90 (h) x 152,5 (b) x 50,5 (d)
Afbeelding-1:
Afbeelding-2:
Afbeelding-3:
Afbeelding-4:
Afbeelding-5:
Afbeelding-6:

Wauw, wat is deze commode mooi! Dit soort commodes komen we maar weinig tegen, maar hier is er één! We hebben deze retro kast grondig schoongemaakt en helemaal nagelopen. Hij was in een norg erg goede staat, dus er hoefde maar weinig aan te gebeuren. Ook vonden we de kleur van het hout zo mooi, dt we besloten hem te laten zoals hij was. Wel hebben we hem nog behandeld met een transparante lak, zodat hij overal weer een goeie beschermlaag heeft. De mooie originele knoppen en sleutels zaten er nog bij en alles werkt nog goed. Wat ons betreft een prachtige, karakteristieke kast of commode voor op de kinderkamer. En helemaal klaar voor gebruik!

De leuke poster met het alfabet is bij ons verkrijgbaar.

Kleur: none
Gereserveerd: Nee
Afmetingen: 86 (h) x 91 (b) x 46 (d)
Afbeelding-1:
Afbeelding-2:
Afbeelding-3:
Afbeelding-4:
Afbeelding-5:
Afbeelding-6:

Deze leuke ladencommode komt uit België. Het vintage kastje is lekker compact, ideaal voor een kleine babykamer dus! Wij hebben hem eerst goed schoongemaakt en helemaal nagelopen. De laden gaan nu weer heel soepel open en dicht, en hij staat weer lekker stevig op zijn pootjes. Deze donker zeegroene kleur leek ons erg mooi voor het kastje. En inderdaad! De witte porseleinen knoppen, maken het kastje helemaal af. En nu is ie weer helemaal klaar voor gebruik!

Het vaasje en rieten mandje komen van Meutt. De lieve babyslofjes zijn te koop bij MOX Babyshoes. En de leuke herfstige wandhaken zijn van Ted & Tone en binnenkort bij ons verkrijgbaar.

Kleur: Klif
Roestkleurige ruime vintage commode - Firma Zoethout
Gereserveerd: Nee
Afmetingen: 98,5 (h) x 146 (b) x 50 (d)
Afbeelding-1:
Afbeelding-2:
Afbeelding-3:
Afbeelding-4:
Afbeelding-5:
Afbeelding-6:

Wat een prachtige, ruime commode! Deze eikenhouten commode komt oorspronkelijk uit Noord Frankrijk. Wij hebben het kastje grondig schoongemaakt en helemaal nagelopen. Hij was nog erg stevig en nog in een goeie staat, dus er hoefde niet zoveel aan te gebeuren. Deze herfstige roetskleur leek ons erg mooi voor deze commode. En inderdaad, wat staat het hem goed! Op de rechter deur is tot slot een mooi knopje van porselein gezet. De deurtjes sluiten door middel van een schuifje en een magneetje. Een lekker ruime en opvallende commode voor op de babykamer!

De moie bamboehouten regenbooghaak aan de muur is van Ted & Tone en binnenkort bij ons verkrijgbaar.

Kleur: none
Gereserveerd: Ja
Afmetingen: 95 (h) x 100 (b) x 55 (d)
Afbeelding-1:
Afbeelding-2:
Afbeelding-3:
Afbeelding-4:
Afbeelding-5:
Afbeelding-6:

We noemden hem de 1000-laatjes commode, maar eigenlijk heeft hij er maar (!) 12. Deze geweldige vintage commode komt uit Nederland. We hebben hem nagelopen en grondig schoongemaakt. Daarna heeft het kastje deze mooie grijsblauwe kleur gekregen. Tot slot zijn er 12 beukenhouten knopjes op de laatjes gezet. En nu is ie weer helemaal klaar voor gebruik!

De houten vogel die aan de muur hangt, is in verschillende kleuren verkrijgbaar bij de Familiefabriek.

Kleur: Bron